Jeg hedder Claus og er født i det herrens år 1978 – forøvrigt samme år som nedenstående begivenheder finder sted:

  • der var kommunal- og amtsrådsvalg i Danmark – samme dag som jeg blev født
  • valgretsalderen blev nedsat fra 20 til 18 år
  • første afsnit af Matador udsendes (for første gang, men ikke sidste!)
  • og sikkert en del mere…

Jeg har næsten boet i Østjylland det meste af tiden siden da – kun med en enkelt afstikker til Aalborg.

Som “daytime job” har jeg arbejdet som IT-konsulent, System administrator og som software udvikler (se evt. min LinkedIn profil).

I min fritid har jeg altid elsket at sejle, selv om der også her… har været en periode, hvor det er absolut er blevet til for lidt sejlads – mine sejladsmæssige barnesko er trådt i Lillebælt, hvor mine bedsteforældre havde sommerhus ved den nye Lillebæltsbro lige ned til vandet hvor jeg vel nærmest har lært at ro før jeg kunne gå 🙂

– hvis du gerne vil vide mere er du meget velkommen til at kontakte mig per mail, du risikerer allerhøjest at jeg rent faktisk svarer!